FORRADELLES APARTMENT

Carles Pastor Foz, Josep Lluis Pastor Solernou / Cristian Huerta, Marc Rovira (SAC project management)

Manresa, Barcelona - SPAIN

 

2011

80 sqm

Completed

Residential

Interior Design

Team 

Location

 

Year

Size

 

Status

 

Tipology

 

Intervention

The goal was transforming a unique sloped roof space into a liveable apartment by leveraging the height of the space to organise the program. Bedrooms and storage are in the lower zones, and main spaces such as living-dinning and kitchen occupy the center of the apartment. A 2,10 m  central wooden cupboard organizes the circulation around, leaving the upper space continuous with visual continuation of the roof, making it one unique volume. 

1/2
1/6

SEEALSO

BARCELONA

Edificio Conata I

Calle Fructuós Gelabert, 2-4, 6è 3a

SANT JOAN DESPÍ (Barcelona)

gap@gap-associates.com

 

 

  • LinkedIn Black Round
  • Instagram Black Round
  • Twitter Black Round
  • Facebook Black Round

© 2014 by G A P