BOIA NIT CADAQUÉS

Team 

Location

 

Year

Size

 

Status

 

Tipology

 

Intervention

Enric Ferrer Mena, Carles Pastor Foz

Cadaqués, Girona - SPAIN

 

2012

30 sqm

Completed

Food & Drinks

Refubishing and temporary

The challenge here is introducing a new object in an existing space in an extraordinary location, right on the seaside in the ‘Platja Llarga’ with fantastic views over the Cadaqués bay. 

We were specially concerned about the quality of the object designed and the functionality, thus the object is divided in two pieces, one opened cocktail bar providing to customers the spectacle of cocktail performance by Manel Vehí, the young bar tender responsible for the amazing experience.

 

Second bar behind designed as an integrated furniture unit made of withe corian, is used to store all needed issues such as freezers, ice machine, wine cellar, etc… and finally a light modulated shelve system with vertical elements painted in grey (to integrate with dark carpentries) and horizontal white metal sheets to emphasize the horizontality of the element where are kept the wide range of different beverages that highlight thanks to the natural light entering from windows behind.

1/7

SEEALSO

BARCELONA

Edificio Conata I

Calle Fructuós Gelabert, 2-4, 6è 3a

SANT JOAN DESPÍ (Barcelona)

gap@gap-associates.com

 

 

  • LinkedIn Black Round
  • Instagram Black Round
  • Twitter Black Round
  • Facebook Black Round

© 2014 by G A P