'BAJO CINCA' COUNCIL HEADQUARTERS

Team

 

 

Location

 

Year

 

Status

 

Tipology

 

Intervention

Carles Pastor Foz, Josep Lluis Pastor Solernou, Juan Luis Solano Escudero, Xavier Pastor Foz. Josep Lluis Pastor Foz

 

Bajo Cinca regional council headquarter’s restoration

 

2009

 

Competition

 

Institutional / Guvernamental

 

Refurbishment

La proposta manté els edificis existents i només se’n netegen els volums afegits al llarg dels anys. A partir d’aquí es proposa substituir la coberta per una de metàl.lica incoporant unes claraboies per il.luminar els espais de sotacoberta, afegeix una façana ceràmica ventilada amb aïllament afegit per millorar el comportament tèrmic de l’edifici. El jardí es rebaixa per obrir la planta semi soterrada directament a l’exterior, els espais s’organitzen en dos grans paquets en planta, a la dreta del hall els espais més grans i públics i a l’esquerra tots els despatxos y oficines. L’accés es produeix pels dos costats a nivell de planta baixa, a través d’un hall que amb una secuència de dobles espais relaciona les tres plantes del projecte i estableix una interessant relació visual de tres nivells.

B-1
B-1

Describe tu imagen

GF
GF

2F
2F

B-1
B-1

Describe tu imagen

1/4
1
1

2
2

3
3

1
1

1/3

SEEALSO

SEEALSO